Info : reebok sneakers Dames
Thread Rating:
  • 5 Vote(s) - 2 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
#1
ÿþKendrick maakt gebruik van het Club C-silhouet en put reebok vintage uit zijn ervaringen uit het heden en verleden om zijn unieke stijl en boodschap toe te voegen aan de erfenis van de klassieke tennisschoen. "De sneaker is geïnspireerd op zijn nieuwste album en focust zich op de thema's anonimiteit en Een contrasterende witte zool maakt het geheel compleet. Geïnspireerd door zijn vermogen om gesprekken op te roepen rond ras en sociaal Onrecht, de Club C dwingt mensen om dieper na te denken en viert Kendrick's vermogen om kunst op een stijlvolle, provocatieve manier met betekenis te creëren. 

Is New York in de maak? We hebben een collab speciaal voor jou gemaakt! Bekijk de Alife x Reebok Phase 1 Pro NY, NY Pack. Dit pakket is een eerbetoon aan New York, wat toevallig het huis van Alife is. Gecentreerd rond de Reebok Phase 1 Pro, laten we eens kijken naar de drie kleurstellingen waaruit het pakket bestaat.De Alife x Reebok Phase 1 Pro NY, NY Pack houdt de dingen simpel en tonaal, omdat alle drie de reebok nano paren leren bovendeel in zwart hebben gedaan, Alle drie de paren komen ook met kauwgombodems om meer een klassieke esthetiek te creëren.De schoenen krijgen een collab-gevoel door toevoeging van de Alife-branding en NY-hits op de hiel: alle drie de kleuren worden op 29 december vrijgegeven , zowel in de winkel als online bij Alife, geprijsd op $ 99, reebok club c 85 vintage welk stel trok het meeste de aandacht? 

Naast de gebreide make-over, wordt het Reebok Classic-leer behandeld in een tijdloze afwerking voor een van de nieuwste afwerkingen om 2016 af te sluiten. De premium geperforeerde leren constructie wordt hoofdzakelijk behandeld in onberispelijk wit, terwijl het verder gaat in de richting van de tussenzool, veters en binnenvoering Aangevuld met een veelzijdige gom-loopzool die ook een aanvulling is op de slanke esthetiek, wordt het model bekroond met een onderscheidende branding op de hiellip, tong en zijpanelen.U kunt dit stijlvolle en veelzijdige paar nu bij geselecteerde Reebok-dealers in het buitenland kopen, terwijl De release is aanstaande. 

Gebruikmakend van de iconische Insta Pump Fury, is het silhouet in essentie gedrapeerd in een reebok c85 levendige roze tint en viert het de kenmerkende kleur van het vlees van de vis.Het silhouet is met de iconische Insta Pump Fury in wezen gedrapeerd in een levendige roze tint en viert de kenmerkende kleur van het vlees van de vis. Hoogwaardig suède reliëf dat lijkt op het overlappende ontwerp van vissenschubben is duidelijk te zien onder een ballistische nylon kooi, daarnaast een gespikkelde middenzool, zwarte suède hakpanelen, geweven hakhalzen met opmerkelijke END.-branding en Reebok's eigen graphic op de tong en hakrondes Uit het levendige ontwerp helemaal. 

Bekijk deze twee dope kleurstellingen van het Reebok Question Prototype Voordat je te gehecht raakt aan hen, moeten we je laten weten dat ze speciaal zijn gemaakt voor de middelbare school van Allen Iverson. Allen Iversion was een AP-speler van het jaar in Virginia s Bethel High School: dit jaar besloot Reebok om het basketbalteam van de school aan te sluiten met de PE-versies van de Reebok-vraag.Wat je hierboven ziet zijn twee andere niet-uitgebrachte paren die ook voor Bethel High werden gemaakt.Gekend als de Home en Away-kleurstellingen, beide Voor degenen die het niet weten, het Reebok Question Prototype is gewoon een alternatieve versie die werd gemaakt voordat de Reebok-vraag werd voltooid en vrijgegeven. Bekende kenmerken van dit model zijn de geperforeerde panelen, nieuwe positionering van De branding, een gesloopt tongontwerp en een treklipje voor de hiel geven het meer een PE-gevoel, is de Bethel B op de hiel. Gedachten over de schoen? Laat het ons weten in de reebok sneakers Dames reacties hieronder. 

De Reebok Insta Pump Fury uitgebracht in twee kleurtonen dit afgelopen weekend in samenwerking met Concepts. Het volgende is dit veel kleurrijkere paar dat is gemaakt door End Clothing uit het Verenigd Koninkrijk. Deze levendige colorway van de Insta Pump Fury is geïnspireerd op de majestueuze Een dier herkenbare schaduw van zalmroze kleedt de schoen, gemarkeerd aan de achterkant kwartaal met een zwarte hak paneel. Een premie suede reliëf om te lijken op het overlappende ontwerp van vis schubben zit onder een Ballistische nylon kooi. Hieronder zien we een [Image: reebok-396wge.jpg] gespikkelde middenzool en geweven hiellipjes die zijn geraakt met END.
Reply
New Reply 


[-]
Quick Reply
Message
Type your reply to this message here.

Human Verification
Please tick the checkbox that you see below. This process is used to prevent automated spam bots.