Info : nike roshe run
Thread Rating:
  • 31 Vote(s) - 2.52 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
#1
Och nu har vi fastnat i en intressant situation; Nike nike pegasus kan nu ta tillbaka alla dina favoritdunkar tillbaka från dagen och allt de behöver göra är att ändra dem från en låg till en hög (eller en hög till en låg) och de kommer att sälja som heta kakor. Men det är bra sak? Purister kommer uppenbarligen att gå åt sidan med Nike som gör det är lojala fans fel eftersom Dunks brukade handla om att driva konststilen framåt och skapa djärva och vågiga mönster som passar bra i skateräknarkulturen.

Curry One MVP gav inte bara silhuetten ett nytt tag, utan öppnade också ögonen på många sneakerheads som till och med en Under Armour-sko kan vara snygg med rätt design. De är ingen Nike - och kanske de inte vill vara - när nike sverige det gäller design, men Under Armour har definitivt kommit långt. Tyvärr, Brandon Jennings ... Jag köpte min första Flyknit sneaker tillbaka 2013 med Nike Lunar Fyknit Chukka och har älskat Flyknit sedan dess. Kombinationen av Flyknit och Lunarlon är för bekväma och detta mångfärgade alternativ nike fotbollsskor fångade mitt öga från det första ögonblicket då jag såg det.

Så i det här fallet gjorde Air Jordan XX9 Low inte snittet för medan själva skon är fantastisk är det för mycket överlappning mellan detta och originalet för att verkligen kvalificera den som ny. Under tiden skulle något som Nike LeBron 12 Low kvalificera sig för det ser så annorlunda ut från originalet att de är bundna till synes endast med namn. Jag använde dessa två som exempel eftersom vi inte har Nike eller Jordanien-representation i det här nike skor herr inlägget för att de inte förtjänade det.

Nike har historia på sin sida. Ja, märken som adidas har funnits längre och Under Armour gör allt de kan för att flytta upp stegen, men under de senaste 40 något åren har swoosh ägt popkultur. Titta tillbaka på bilderna och filmerna som definierade 80- och 90-talet och oftare kommer du att se Nike på foten av dina favoritkändisar och idrottare och till och med dig själv. Nostalgi är starkt för Nike-produkter och det är därför de dominerar retro-spelet som inget annat märke och det är också därför vi hatar dem när de skruvar upp våra klassiker.

Det är fantastiskt hur något som låter så enkelt som att gå tillbaka in i valvet och undersöka material och bygga och göra dem så nära originalet som möjligt är allt som swoosh behövde för att stoppa hatet. Nu om de bara kan göra något åt sin prissättningstruktur. Det är inte som omarbetade album kostar mer, eller hur? ** Obs! Jag vet att nike tanjun det finns många logistiska och affärsmässiga skäl till varför Nike prissätter som de gör, men säger inte det till Sneaker Twitter.

Photo Reel XX9 har den klassiska Nike Air Jordan-annonsen med en mid-flight MJ i Jumpman-pose. När Air Jordan XXX kommer snart är det osannolikt att vi får andra spark i den här åren, så om du kan hitta ett par till ett bra pris kommer du inte ångra det. När du är Ronnie Fieg kan du göra ganska mycket vad du vill och som inkluderar att skapa en speciell Asics [Image: nike tanjun-065qlx.jpg] Gel Lyte 3 som ser tillbaka på ditt tidigare verk.
Reply
New Reply 


[-]
Quick Reply
Message
Type your reply to this message here.

Human Verification
Please tick the checkbox that you see below. This process is used to prevent automated spam bots.