Info : nike hardloopschoenen dames
Thread Rating:
  • 35 Vote(s) - 2.89 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
#1
Voeg nog zes nike air max90 essential heren sneakers toe aan de al groeiende lijst met Black Friday-releases, want de Nike Air Max 2015 zal in de winkelrekken debuteren. De drukste winkeldag van het jaar is ook veranderd in een van de grootste sneaker-koopdagen - dit zou geen al te grote verrassing moeten zijn. Nike onthulde eerder deze maand hun vlaggenschip Air Max-model, omdat de schoen wordt geraakt met een comfortabel ontworpen gaasbasis, terwijl dikke Dynamic Flywire-kabels een ondersteunende en flexibele rit toevoegen om je voeten op slot te houden. Deze schoen markeert ook het derde rechte model met de Air Max-eenheid van 360 graden, terwijl een gradiënteffect op de unieke buitenzool primair de originaliteit van de colorway bepaalt. 

Het is grappig hoe futuristische visies uit het verleden het publiek hebben weten te inspireren en toch het merk hebben gemist. Neem bijvoorbeeld het epische 2001 van Stanley Kubrick: A Space Odyssey, waar een bemande bemanning morgen precies negen jaar geleden naar Jupiter vertrekt. We hebben Dubya's doel om een man op Mars te zetten nike air max 90 heren nog niet eens gehaald en er is vandaag slechts één elektrische auto beschikbaar, laat staan een vliegende auto, maar sommige details uit de eerder ingebeelde toekomst zijn inderdaad werkelijkheid geworden. nieuwe modellen - 3 voor heren, 3 voor dames - hebben elk een zwarte basis, terwijl de meerkleurige Flywire-kabels overeenkomen met de levendige onderkant. 

Bekijk nike air max97 sale een voorbeeld van drie kleurstellingen van de aanstaande Nike Air Max 90 Ultra BR, inclusief geheel wit, de klassieke "Infrarood" -look met groen en een kleurveranderende "hologram" -versie, en laat ons weten of je enthousiast bent over deze nieuwste Air Max 90. Bekijk zeker de nieuwste golf van Air Max 2015 voor Black Friday en laat ons weten welke kleur je in het oog hebt door je gedachten en meningen te pennen in de comments. In het geval van de Nike Air Mag , een release van 2011 of 2012 plaatst hen jaren voor op de 2015-instelling voor Back to the Future Part II, en nu dat de sneakers van Marty McFly zijn nike air max 98 bevestigd als een komende release. 

Laten we de belangrijkste technologie onderzoeken die hen onderscheidt van alle andere trappen die we ooit hebben gezien. Nieuws over de aanvraag van Nike voor een automatisch vetersysteem patent brak afgelopen augustus, en op basis van de zwaar geannoteerde tekeningen kunnen we aannemen dat het vastbinden van deze baby's net zo eenvoudig is als het indrukken van een knop op de zijhiel totdat de gewenste pasvorm is bereikt. De enige aankondiging die Air Yeezy 2 hype naar de achtergrond zou kunnen degraderen, de Nike Air Mag zal een van de grootste releases zijn die de sneakerhead-wereld ooit heeft gezien, dus klik door om te zien wat er in petto is en blijf bij Sneaker News voor de Nike Air Mag Publicatiedatum. 

De samenwerking tussen Nike en NFL nadert het einde van het tweede seizoen, nu we de twee laatste headline-evenementen in de komende weekenden naderen. Dit blijkt een beslist win-win situatie te zijn, en een van de groepen die hiervan profiteren is natuurlijk ons, de sneakerhead-gemeenschap. De Swoosh heeft verschillende Super Bowl XLVIII sneakers om uit te kiezen deze maand, en ze brengen een eens exclusieve traditie van Pro Bowl kicks publiek met de eerste druppel die op zaterdag aankomt. Wist je dat zelfs met de 'Silver Speed' Nike Knows en Free Trainer packs gecombineerd, zijn er in de loop der jaren nog steeds meer Pro Bowl-colorways geweest dan Super Bowl-paren? 

Nike Air Trainer 1 - nike air max baby 2014 Alle sneakers die we tot nu toe hebben besproken, zijn niet-vrijgegeven zeldzaamheid, dingen die dromen van hardcore verzamelaars. Maar met het Pro Bowl-formaat dat dit jaar verandert, is er nooit een betere tijd geweest om dingen te veranderen en consumenten een PB-achtervolging te geven. Dat is waar deze nieuwe Nike Air Trainer 1 Mid Premium Quickstrike binnenkomt. Het is Nike's eerste Pro Bowl sneaker die in de winkel wordt uitgebracht, en in combinatie met de verspreiding die ze voor de Super Bowl uitrollen, suggereert dit dat we getuige kunnen [Image: nike air max 98-629klo.jpg] zijn van het begin van een nieuwe geliefde jaarlijkse traditie.
Reply
New Reply 


[-]
Quick Reply
Message
Type your reply to this message here.

Human Verification
Please tick the checkbox that you see below. This process is used to prevent automated spam bots.