Chart : adidas tubular
Thread Rating:
  • 4 Vote(s) - 3 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
#1
ÿþNyligen rapporterades adidas shoes att världens näst största sportföretag Adidas skulle stänga den enda av sin fabrik i Suzhou i oktober i år. Adidas tjänstemän bekräftade detta meddelande till reportrar igår, men det betonade att Adidas fortfarande har över 300 samarbetsindustrier i Kina, stängningen kommer inte att påverka produktionen, stängnings fabriker bygger på övervägande av strategin för att integrera globala resurser. Ändå är näringslivet fortfarande oundvikligt att associera denna åtgärd med fenomenet att inhemska tillverkningskostnader stiger kraftigt, rekrytering är svårt. Men det är inte oavsiktligt, det är mer som en trend. När den globala ekonomiska krisen bröt ut för tre år sedan stängde Nike sin senaste fabrik i Kina för att dras ut resurser som inte var tillgängliga i Kina. 

För att ta exempel på Nike, för att spara kostnader, byggde den sin egen utomeuropeiska produktionslinje i Japan som en början. Under de senaste åren har japansk yen ständigt ökat såväl som arbetskraftskostnaderna, vilket gjorde att Nike producerade kostnader både övre och övre och övre. År 1975 överfördes Nikes produktionslinjer adidas superstar dam i Japan till de relativt låga arbetskraftskostnaderna i Korea och Taiwan. På 1980-talet, och av samma anledning, överfördes Nikes huvudproducerande linjer till Fujian och Guangdong. Under de senaste åren, med stigande kinesiska arbetskraftskostnader, riktar den sig till de lägre arbetskostnaderna i Sydostasien. Oberoende analytiker Liao Jierong trodde att den här typen av "rullande sten" är adidas boost normal från transaktionsstrukturen för intressenter, för Adidas och Nike. 

Adidas nekade faktiskt inte korrespondensen mellan nedläggningen av fabriken och de stigande kostnaderna och det verkar som om det inte finns någon konflikt mellan "global resursintegration" och "stigande kostnader". Påminner om den långsiktiga historien om sportvaror tillverkningsindustrin, Adidas, Nike och andra multinationella sportkläder varumärken har alltid valt sättet "Om kostnaden är låg, det finns vägenAr de tidigaste tid var deras producerande baser i födelseplatsen för varumärken - Europe America. Till exempel för Nike byggde sin första utländska tillverkningslinjer i Japan. Efter flera år fortsatte japansk yen att uppskatta och arbetskraftskostnaderna var också höga, vilket pressade kostnaden för Nike i Japan var högre och adidas flux högre. 

Nästan samtidigt, född inom utrikeshandeln, samlade Lung Tak Group dussintals partner över hela landet för att prata i namnet på sitt nybyggda utomhusutrustning, som önskade vid övergången till den inhemska utomhusutrustningen marknadsföra. Faktum är att visa optimism på utomhussporter marknaden samtidigt för Taiya och Lung Tak Group är inte ett infall. I början av juni i år hade Taiya-aktier redan utfärdat en rapport med titeln Analysis of Outdoor Equipments Market and Competitive Potential of Taiya, där det upptäcktes att den kinesiska utomhusmarknaden var i en hausseutveckling och att marknaden för utomhussporter skulle växa vid nivån på 50% varje år och de potentiella topparna av det kan gå utöver 10 miljarder yuan. 

Med en fortsatt ekonomisk tillväxt har utomhusbranscherna sedan våren vunnit. Några experter analyserade att utomhussporter inte bara är en populär rörelse utan också en industri med den startade skalan, industrin är knuten till och samtidigt har viss inverkan på rörelsen i sig som en helhet, som vanligtvis kallas "industrin kedja". Men han är inte hemma-skor företag i sin utomhus sportskor och klädindustrin, och en minoritet av dem är specialiserade på utomhus sportfunktionella tyger och utnyttjande av sportskor och det finns ingen bildande av klustereffekten. Relevanta uppgifter visar att storleken på utomhussportermarknaden i Kina år 2001 var endast fyra eller fem miljoner medan den uppgick till 2,6 miljarder yuan år 2006, den genomsnittliga årliga tillväxttakten är över 100%. 

Med undantag för Adidas, ett aktiebolag adidas tubular med huvudverksamhet inom sportskor, forskning och utveckling, produktion och försäljning, kommer Taiya också att investera mycket i sitt dotterbolag till byggandet av RAXs utomhussporter varumärkesprojekt, vars investering uppskattas 46. 4988 miljoner yuan, varav programvaran och hårdvaruanläggningar kostar 6. 38 miljoner yuan, nuvarande medel är 40. 1188 miljoner yuan. På liknande sätt Lung TakGroup vars ursprung ligger inom utrikeshandeln med sin nya etablerade utomhusutrustning i namnet på varumärket, samlade dussintals partners över hela landet för att förhandla om att förändra den inhemska utomhusutrustningsmarknaden. Faktum är att Taiya och Lung Tak's hausse [Image: adidas tubular-442gpc.jpg] på utomhus sportsmarknaden samtidigt inte är en aning för tillfället.
Reply
New Reply 


[-]
Quick Reply
Message
Type your reply to this message here.

Human Verification
Please tick the checkbox that you see below. This process is used to prevent automated spam bots.